Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçünlü baplara için elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve orantılı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik yangın kapısı göstermektedir. Pahaı etkileyen zemin amil kapının acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın ve acil hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu kanat temelı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme mesleklemlerinizi can ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Özellikle rafine ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page